Voor 'The Voice'-fans is het nu al een uitgemaakte zaak: "En we hebben een winnaar!"
COS
Voor 'The Voice'-fans is het nu al een uitgemaakte zaak: "En we hebben een winnaar!"
Foto: VTM

Op zondag stonden er weer een hele reeks Blind Auditions te wachten in 'The Voice' op VTM. De coaches mochten weer heel wat straffe stemmen in hun teams ontvangen.

Eén van de talenten die auditie kwam doen, was de 37-jarige Sonny uit Kinrooi. Hij koos het aartsmoeilijke nummer 'All By Myself' van Céline Dion als eerbetoon voor zijn overleden vader. Daarmee bezorgde hij alle coaches, het publiek en de kijkers thuis kippenval. 

"Ik pinkte een traantje weg! Super gedaan, wat een stem", klinkt het op sociale media. "Wat een stem! Dit gaat ver geraken", voorspelt iemand alvast. "Ben sprakeloos van deze performance, vooral met zijn verhaal erbij. Eén van de beste audities die ik heb gezien in 'The Voice'."

Veel kijkers gaan nog een stapje verder. "Deze mag 'The Voice' winnen", klinkt het. "Zonder twijfel!" En: "We hoeven niet meer verder te zoeken. Dit is 'The Voice van Vlaanderen'." Veel kijkers vonden het gewoonweg prachtig. "Stop 'The Voice'. Dit is 'm!", klinkt het heel overtuigd.

Heel wat 'The Voice'-fans vonden Sonny's auditie de beste tot nu toe. "Ik kreeg er kippenvel van. Hij mag zeker winnen", klinkt het. "En we hebben een winnaar... Wauw! Prachtig!", lezen we nog. "Dit was echt supermooi. Een topoptreden. Dit is voor mij de winnaar van 'The Voice'."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.