'The Voice van Vlaanderen'-fans teleurgesteld: "De winnaar is weggestemd"
COS

Vrijdag konden we genieten van de eerste liveshow van 'The Voice van Vlaanderen'. Tien talenten konden doorstoten naar liveshow 2 van komende vrijdag.

Dat het niveau dit seizoen erg hoog ligt, bleek vrijdag nog maar eens tijdens de eerst liveshow van 'The Voice van Vlaanderen'. Elke coach kwam voor een hartverscheurende keuze te staan. Koen Wauters ging uiteindelijk voor wie hem het meest had geraakt en dat was Rosann.

"Beter dan het originele! Wat een mooie stem", klinkt het op sociale media. "Prachtig! Ik ben fan", lezen we nog. "Zo'n mooie stem. Toch een van mijn favorieten", laat een kijker weten. "Heel mooi gezongen én eens in het Nederlands", merkt iemand op. "Zij mag van mij 'The Voice' winnen."

Toch lijken veel kijkers ook teleurgesteld. "Heel mooi, maar Louise had altijd moeten doorgaan", klinkt het. "Louise had moeten doorgaan... Topzang, steeds verrassend", zegt iemand. "Louise was met voorsprong de beste. Rosann zingt keer op keer hetzelfde. Begint zelfs saai te worden."

"Louise had voor mij ook mogen doorgaan", laat nog een kijker weten. "Toch is de eindwinnaar, Louise uit team Koen, weggestemd. Hopelijk wordt ze een grote artieste", klinkt het verder. "Mee eens. Ze was el een echte artieste." En: "Koen maakt altijd de verkeerde keuzes."

Meer nieuws

Meer nieuws

.