Interview Tinne Oltmans doet straffe belofte aan 'Lisa'-fans na drama van Jonas: "Jullie gaan nog verbaasd zijn!"
WVDS

In de telenovelle ‘Lisa’ is het momenteel zeer spannend. Het personage van Jonas, gespeeld door Oscar Willems, zal verdwijnen uit de serie. Daar had de acteur zelf om gevraagd. Maar de kijkers speculeren nog steeds of hij wel echt dood is.

In het verhaal van ‘Lisa’ zien de kijkers Jonas met een taxi aankomen bij het veilinghuis waar ze de juwelen van zijn moeder Dorine zullen veilen, maar hij komt opeens niet meer opdagen. Even later zien we dat een figuur in een witte labo-overall Jonas in een put duwt. Sindsdien is er geen spoor meer van Jonas.

Als onze reporter tegenspeelster Tinne Oltmans vraagt naar het scenario onthult ze toch enkele interessante zaken over de populaire reeks.“Wij zagen dat natuurlijk wel aankomen omdat wij de scenario’s hebben en daarnaast werd ons een aantal keer gevraagd om de reeks te verlengen.” 

“De meesten zagen dat wel zitten, maar een serie heeft ook wel een houdbaarheidsdatum en sommigen wilden wel andere dingen gaan doen, waaronder ook Oscar die Jonas speelt.”

“Zijn einde is wel op een heel spannende manier geschreven maar de fans moeten zeker blijven kijken, want ze gaan verbaasd zijn met alles wat nog gaat gebeuren. En de kijkers gaan nog gelukkig worden, gewoon omdat Lisa gelukkig wordt.”

Of Oscar daarmee ook terug zal komen in ‘Lisa’ wil Tinne niet gezegd hebben. Dat wordt dus spannend afwachten en blijven kijken om te zien wat er allemaal nog gebeurt.

Meer nieuws

Meer nieuws

.