'The Voice'-kijkers verontwaardigd over keuze van jury: "Dit kan toch niet?"
LHX
'The Voice'-kijkers verontwaardigd over keuze van jury: "Dit kan toch niet?"
Foto: VTM

In 'The Voice van Vlaanderen' is deze week een erg spannende fase aangebroken: de Cross Battles. Voor het eerst strijden de kandidaten niet binnen hun eigen team, maar tegen medekandidaten uit andere teams.

Om de beurt dagen de coaches een andere coach uit en bepalen ze telkens welke kandidaat ze naar voren schuiven. De jury bestaat uit de twee niet-deelnemende coaches en en groep mensen die professioneel of in hun vrije tijd met muziek bezig zijn. 

Eén van de battles is die tussen Lucas uit het team van Jan Paternoster, en Liene uit het team van Mathieu Terryn. Zowel Koen als Natalia brengen een stem uit voor Lucas, maar tot iedereens grote verrassing is het Liene die de strijd wint en dus naar de liveshows mag.

Veel van de kijkers zijn het daar niet mee eens. Zij hadden liever Lucas zien winnen. "Lucas moest door", klagen ze op sociale media. "Lucas was beter." "Wat absurd, Lucas was top! Wat kan die jongen prachtig zingen."

"Komaan... Dit kan toch niet?", klinkt het ook. "Niet eerlijk, de beste gaan eruit." "Wat voor een jury zit daar? Er zijn er drie moeten gaan die zeker hadden moeten blijven." "De jury is doof." "Onbegrijpelijk."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.