Team van Laura Tesoro nu ook bekend: 'The Voice'-fans hebben allemaal dezelfde boodschap
COS
Team van Laura Tesoro nu ook bekend: 'The Voice'-fans hebben allemaal dezelfde boodschap
Foto: VTM

Vanaf vrijdag vervoegt Laura Tesoro als vijfde coach de andere 'The Voice'-coaches in de liveshows. Laura heeft de afgelopen weken haar team samengesteld in 'The Voice Comeback Stage'.

Laura Tesoro pikte tijdens de Blind Auditions, Knockouts en Battles verschillende kandidaten op in 'The Voice van Vlaanderen'. In 'The Voice Comeback Stage' kregen ze een tweede kans. Met drie talenten trekt Laura vrijdag naar de liveshows.

Laura besloot afgelopen weekend om Ashley en Néhémie rechtstreeks naar de liveshows mee te nemen. Voor Jordy, Sonny en Tessa was het nog bang afwachten. Maandag zouden de luisteraars voor Qmusic het laatste ticket weggeven.

Het was uiteindelijk Tessa die met 'Life On Mars' de meeste 'The Voice'-fans kon overtuigen. "Ik denk dat ik nog aan het dromen ben... Liveshows, let's go!", reageerde de zangeres zelf. "Mijn dag kan niet meer stuk. Kippenvel. Go Tessa!", reageert een fan.

"Verdiend gewonnen. Hoop voor winst voor team Laura!", klinkt het nog. "Super! Kippenvelmoment!", laat nog iemand weten. "Wat een stem!", klinkt het verder. "Al sinds de Blinds mijn topfavoriete! Zó verdiend."

https://www.instagram.com/p/Cld_nc8IRWi/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/reel/ClgI00zvd7U/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.