Stan Van Samang heeft belangrijk nieuws over gezinsuitbreiding
PMN
Stan Van Samang heeft belangrijk nieuws over gezinsuitbreiding
Foto: VTM

Stan Van Samang doet het weer heel goed in ‘Liefde Voor Muziek’. Week na week brengt hij een ijzersterke cover van een collega-artiest. De zanger maakt andermaal indruk.

We hoorden Stan Van Samang in ‘Liefde Voor Muziek’ tegen Regi zeggen dat hij er bijzonder goed slaapt. Dat is voor hem thuis wel even anders. Stan en zijn vriendin Barbara hebben met Lenny en Stella twee kinderen.

Deze zomer viert Lenny zijn zevende verjaardag. Z’n zusje Stella is in januari vier jaar geworden. Kinderen groeien snel, dat is niet anders ten huize Van Samang.

Wordt Stan binnenkort voor de derde keer papa? Hij heeft er meer nieuws over. “Dat zal niet het geval zijn”, antwoordt hij in Primo

"Gezin is compleet"

“Ons gezin is compleet. Lenny is een sjotter en Stella turnt. De week is goed gevuld. Lenny heeft twee trainingsdagen en dan een wedstrijd in het weekend. Toen ik voetbalde trainden we alleen op woensdagnamiddag en was het in het weekend match.”

Stan merkt op dat het nu allemaal veel serieuzer is dan toen hij jong was. Lenny speelt trouwens bij een speciale club. “Bij Olympia Wijgmaal”, zegt Stan. “De club waar ik ook mijn jeugd gesleten heb.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.