VTM

Staf Coppens heeft na verhuis naar Zweden nog meer groot nieuws te melden

door: PMN
Staf Coppens
Afbeelding bron: Photonews

Er kwam maandag zeer verrassend nieuws. Staf Coppens (39) verhuist met z’n hele gezin naar Zweden. De presentator gaat er een camping uitbaten. Het is voor hem en zijn vrouw Monique (47) een grote droom die werkelijkheid wordt.

Staf maakte het nieuws bekend op zijn Instagram in een filmpje. We zagen ook hoe hij het nieuws ging brengen aan zijn broer Mathias. Die kon zijn tranen niet meer bedwingen.

“Waarom Zweden? Als fervente kampeerders reisden wij de voorbije jaren met de caravan of motorhome door Europa. Telkens we door dat land trokken, raakten we verwonderd door de rust en de natuur. Uren wandelen in de bossen zonder een mens tegen te komen, wolven en reeën spotten, slapen onder de sterrenhemel, een kampvuur bouwen, de kinderen die kunnen schaatsen op bevroren meren: heerlijk”, motiveert Staf zijn beslissing in Het Laatste Nieuws.

En er is nog meer nieuws. Rond de verhuis van Staf gaat VTM ook een programma maken. Broer Mathias zal met zijn productiehuis de hele verhuis naar Zweden volgen en ook de oprichting van de camping.

Camping Cöppens

Staf heeft ook al een tijdelijke woning gevonden in Zweden. En komende lente willen hij en zijn vrouw Monique de camping al klaar hebben. “En vanaf dan bestaat onze dagtaak effectief uit het runnen van een camping. Van de gasten ontvangen tot het gras maaien en de toiletten poetsen: we gaan het allemaal zelf doen.”

“Heel spannend! De verhuis op zich is zelfs al deel van het avontuur. Monique is zorgvuldig aan het inpakken, ik stoemp alles kriskras in dozen. (lacht) Dat zorgt voor de nodige stress."