Blind Getrouwd Staat de deur toch op een kier? Christiaan uit 'Blind Getrouwd' verrast iedereen na tweede 'nee'
COS

Christiaan en Jana besloten aan het einde van 'Blind Getrouwd' op niet getrouwd te blijven. De 'nee' was een weloverwogen besluit dat het koppel samen had afgesproken.

Hoewel zowel Christiaan als Jana meer naar een 'nee' neigden, bleef Jana achteraf toch met het gevoel zitten om 'Christijana' een kans in de 'echte' wereld te geven. Het koppel begon dan ook voorzichtig terug te daten, maar recent moest Christiaan toch opnieuw 'nee' zeggen. 

Christiaan had het gevoel dat hij Jana niet kon bieden wat ze wou. Betekent dat nu dat het definitief voorbij is? "Ik heb die vraag al een paar keer gekregen", zegt Christiaan bij HLN Showbits. "Ik zeg altijd: we zullen zien wat de toekomst brengt."

"Ik heb nu tegen Jana jammer genoeg voor de tweede keer nee moeten zeggen en gezegd van: ik ben het even kwijt. Zeker zo die romantische setting of gevoelsmatige dingen, die ben ik even kwijt. Maar het leven kan heel snel veranderen ook natuurlijk", bedenkt Christiaan zich.

"Er zijn ook veel dingen waar je geen invloed op hebt en je kan niet alles voorspellen. Dus we gaan nu gewoon als vrienden verder. Ik weet dat wij op elkaar kunnen rekenen als vrienden. En ja, wie weet wat de toekomst nog brengt", besluit hij. De deur lijkt toch nog steeds op een kier te staan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.