Spannende verhaallijn zorgt voor hilariteit bij kijkers van ‘Familie’
ASX
Spannende verhaallijn zorgt voor hilariteit bij kijkers van ‘Familie’
Foto: Medialaan

In ‘Familie’ lijken de woelige tijden voor hartenbreker Niko (Jo Hens) nog niet meteen van de baan. Nadat hij wekenlang een tweestrijd voerde met zijn gevoelens voor Mieke (Caroline Maes) en Hanne (Margot Hallemans), is er alweer nieuw drama op komst.

Afgelopen week hakte Niko eindelijk de knoop door. Hij besliste voluit te gaan voor zijn relatie met Hanne, die hem een tweede kans besloot te geven. Na de zegen van de bomma lijkt niets hen nu nog in de weg te staan om volop voor elkaar te kiezen.

Of toch? Aan het einde van de aflevering op vrijdag zagen we hoe Niko een berichtje kreeg van Sam (Tinne Ceupens), met wie hij enkele maanden geleden de koffer indook. Sam is nu bevallen van een dochtertje; Juul. Een nieuwe wending in het al zo hobbelige liefdesparcours van de goedlachse brouwer.

Een verhaallijn die veel kijkers in de ban zal houden, dachten de scenarioschrijvers. Die opzet lijkt geslaagd, maar dan voor de verkeerde redenen. De naam van de baby doet heel wat kijkers met de wenkbrauwen fronsen. “Juul voor een meisje?”, “Ocharme dat kind” en “Wat, een meisje?” klinkt het verbouwereerd op social media.

Opvallend; de kijkers uit Nederland nemen helemaal geen aanstoot aan de naam. “Juul kan perfect voor een meisje”, luidt de repliek. “Wat een heisa rond een naam”, relativeren anderen dan weer.

Meer nieuws

Meer nieuws

.