VTM

Slecht nieuws voor Karen Damen over 'The Masked Singer'

door: COS
Ruth Beeckmans, Andy Peelman en Karen Damen in 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM

Karen Damen speelt al meer dan twee jaar de rol van Vanessa in 'Familie'. Het voormalige K3'tje zit vol met nog meer (acteer)ambities. 

Zowel voor tv als in het theater koestert Karen Damen nog heel wat ambities. "Zolang het maar iets komisch is, dat vind ik heerlijk om te doen", zegt ze in Story. Er zijn zelfs al concrete plannen voor bepaalde projecten.

"De kans is groot dat je me volgend jaar in een andere rol dan Vanessa ziet", verklapt ze al. "En uiteraard mogen ze me ook nog vragen voor andere zaken. In het speurdersteam zitten van 'The Masked Singer' bijvoorbeeld. Dat doe ik supergraag."

Karen was er de afgelopen twee seizoenen bij in 'The Masked Singer' en ze deed dat voortreffelijk. Het zou dus best logisch zijn dat we haar ook in het derde seizoen zullen zien.

Het enige probleem: Karen heeft sinds de zomer van 2021 geen exclusiviteitscontract meer bij VTM. Het is niet duidelijk of de zender de voorkeur zal geven aan iemand uit eigen huis. Het blijft dus toch nog afwachten of we Karen opnieuw zullen zien.