Pommelien Thijs en Coely maken opwachting in 'The Voice Kids' en nemen plaats van deze coaches in
COS
Pommelien Thijs en Coely maken opwachting in 'The Voice Kids' en nemen plaats van deze coaches in
Foto: VTM

Het nieuwe seizoen van 'The Voice Kids' is in volle voorbereiding. VTM laat ons alvast kennismaken met twee nieuwe coaches en dat zijn niet de minsten.

Dit seizoen krijgt 'The Voice Kids' versterking van twee powerdames. Niemand minder dan Pommelien Thijs en Coely maken hun opwachting. Ze nemen plaats naast Laura Tesoro en Metejoor. Coaches Duncan Laurence en K3 verdwijnen dus in het komende seizoen.

Pommelien werd natuurlijk bekend door haar rol in '#LikeMe'. Vorig jaar was ze niet uit de hitlijsten weg te denken met 'Ongewoon' en 'Wat Een Idee'. Nu zet ze haar tanden in een nieuwe uitdaging. "De afgelopen jaren was ik telkens onder de indruk van alle fantastische stemmen die uit 'The Voice Kids' zijn gekomen."

"Wedstrijden als 'The Voice Kids' bieden veel kansen om te leren en als coach wil ik deze kinderen graag bijstaan. Ik ga op zoek naar unieke stemmen, maar minstens even belangrijk is een goede drive en de wil om hard te werken", besluit Pommelien.

Zotte rollercoaster

Coely zorgt met haar hiphop, r&b en soul voor een frisse wind in 'The Voice Kids'. Coely ziet hoe hongerig de volgende generatie artiesten is. "Ik ben zelf jong begonnen en heb altijd muziek geademd. Ik heb het geluk dat ik omringd ben door een sterk en supportive team dat me bijstaat en pusht om het beste uit mezelf te halen."

"Die ervaringen wil ik in 'The Voice Kids' doorgeven aan een nieuwe generatie. Het zal een leuke maar ook zotte rollercoaster worden, vol fijne ervaringen, maar het zal ook hard werken zijn, so dream big, stay positive, work hard and enjoy the journey!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.