Opvallend! VTM gooit het roer volledig om bij ‘The Masked Singer’: Dit is er aan de hand
WVDS
Opvallend! VTM gooit het roer volledig om bij ‘The Masked Singer’: Dit is er aan de hand
Foto: VTM

Voor fans van ‘The Masked Singer’ kwam er in september geweldig nieuws. Het programma keert terug met een derde seizoen. Na het succes van de afgelopen twee seizoenen, kon dat natuurlijk niet anders. 

Voorlopig tast iedereen nog in het duister, maar er is toch al het een en ander bekend. “Wat we door fans van de Ontmaskergroep op Facebook weten, is dat de opnames in de tweede helft van november van start gegaan zijn”, zegt onze showbizzwatcher.

“Opvallend is wel dat de opnames nog steeds aan de gang zijn. Er werd recent nog een nieuwe oproep gedaan voor opnames die zullen plaatsvinden tussen 12 en 26 januari.” Dat is verrassend als het programma in het voorjaar verwacht wordt. “De opnames gaan doorgaans toch een hele tijd voor de uitzendingen door.”

Ook over de gezichten in het panel is nog maar weinig communicatie vrijgegeven door VTM. “Jens Dendoncker zal als presentator natuurlijk verdwijnen uit het panel. Julie Van den Steen en Andy Peelman zaten in het aankondigingsfilmpje, dus die lijken we wel weer te mogen verwachten in het panel. Verder is het koffiedik kijken.” 

Verder heeft onze showbizzwatcher het over andere mogelijke speurders zoals Ruth Beeckmans, Karen Damen, die de afgelopen seizoenen toch wel een topspeurder was, en andere mogelijke panelleden. Bekijk het in de video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.