Nathalie Meskens doet hartverscheurende getuigenis: "In tranen uitgebarsten"
LHX
Nathalie Meskens doet hartverscheurende getuigenis: "In tranen uitgebarsten"
Foto: Photo News

Op 1 januari begint op VTM het nieuwe seizoen van 'Een echte job'. Nathalie Meskens is één van de BV's die dit jaar proeven van het werken in de zorg.

Kürt Rogiers, Nathalie Meskens, Celine Van Ouytsel, Kamal Kharmach ruilen allemaal drie weken lang de spotlights in voor 'Een echte job'. Samen met hun mentoren ontfermen ze zich over de patiënten van het UZ Leuven.

Van alle vijf krijgt Nathalie Meskens misschien wel de heftigste job. Zij komt immers op de afdeling kinderoncologie te staan.

Dat is uiteraard een afdeling waar ze zelf wel wat affiniteit mee heeft, aangezien ze twee kindjes heeft. "Ik hoop dat ik mijn emoties onder controle ga kunnen houden en de professionaliteit kan bewaren. Ondanks het verdriet hoop ik ook mooie momenten met de patiënten te beleven", zegt ze in de aankondiging van VTM.

De opnames zijn inmiddels al voorbij, en aan Het Laatste Nieuws vertelt Nathalie dat het enorm zwaar is geweest. "Ik vond dat emotioneel, denk ik, het zwaarste dat ik al gedaan heb", zegt ze.

"Heel heftig", noemt ze de ervaring. "Ik ben daar in de auto altijd in tranen uitgebarsten." 

"Ik heb dat altijd proberen tegen te houden, want het laatste wat ik wou is staan snotteren voor de patiënten, de ouders en de familie. Maar dat was hartverscheurend."

Meer nieuws

Meer nieuws

.