Nathalie Meskens deelt fantastische beelden van zoontje Loé: "Zo indrukwekkend!"
COS
Nathalie Meskens deelt fantastische beelden van zoontje Loé: "Zo indrukwekkend!"
Foto: Instagram @nathaliemeskensofficial

Nathalie Meskens en haar partner Nadim hebben twee kindjes samen. Vorige maand werd zoontje Loé al één jaar, zijn zusje Lima is 2,5.

Nathalie Meskens en haar gezin brengen veel tijd door op zonnige bestemmingen als Ibiza. Vooral op en in het water zijn ze vaak te vinden. De VTM-presentatrice vindt het dan ook belangrijk dat Lima en Loé veilig zijn rond het water. Lima leerde daarom al op jonge leeftijd reddend zwemmen.

Nu heeft ook Loé zijn 'Self Rescue'-zwemlessen met succes afgerond. Op Instagram deelt Nathalie fantastische beelden van Loé en zijn zusje in het water. "Zooooo trots op mijn kleine prins", schrijft Nathalie. "Wauw, wat die kleintjes allemaal al kunnen! Zo indrukwekkend!"

"Ik weet het, voor sommigen is dit moeilijk om te zien (zoals de back flip op het filmpje, 'flap flip' zoals Lima het noemt), en nee Loé vindt deze fase ook niet leuk. Maar in no time gaat hij wel de fun ervan in zien, dat zien we goed genoeg bij zijn grote zus. Maar belangrijker nog: hij kan zich veilig stellen in het water als het nodig is."

https://www.instagram.com/reel/CkGMs4QseMr/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.