VTM

Natalia niet te spreken over wat ze hoort bij 'The Voice'-kandidaat: "Ik wil dat niet"

door: COS
Natalia in 'The Voice'
Afbeelding bron: Instagram @nataliamusic

Vrijdag starten bij VTM de Knockouts in 'The Voice van Vlaanderen'. Die zitten dit jaar in een volledig nieuw jasje en werden omgedoopt tot 'Knockouts Redzone'.

Alvorens de teams zich op het podium wagen, leren ze elkaar beter kennen. Maar dan is het tijd voor bittere ernst. Dat mag ook Louise meteen aan den lijve ondervinden. De 24-jarige Louise brak vorig seizoen haar kaak en moest de wedstrijd net voor de workshops verlaten.

Nu waagt ze haar kans met 'Iron Sky' van Paolo Nutini. "Die kan wel heel goed zingen. Die heeft feeling, dat ritme, maar ze moet er echt voor zorgen dat ze gewoon zingt en geen afgeleide geluiden produceert van de woorden die ze moet zingen", klinkt het bij Natalia.

"Ik ben echt heel grote fan van je stem, maar toch is er iets in je manier van zingen dat ik dacht: wat is die nu aan het doen?", zegt de zangeres tegen haar poulain. "Het gaat de mensen vervelen op de duur, dus ik wil dat niet", besluit Natalia.

Voor Louise was het best confronterend om te horen. "Ik ben nu 24 jaar zo aan het zingen en ik moet dat nu op een week oplossen, dus ik weet niet of dat gaat lukken", besluit ze.