Mysterieuze uitspraak roept vragen op: Horen we deze 'Familie'-acteur binnenkort in 'The Masked Singer'?
COS

Vincent Banic verdween enkele maanden geleden uit 'Familie'. De acteur wil zich vooral focussen op zijn andere passie: koken in zijn restaurant Zagreb.

Vincent Banic was onlangs te gast bij Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe van Qmusic in hun podcast 'De 10 Meest Gegoogelde Vragen'. Vincent kreeg de opvallende vraag of hij goed kan zingen.

"Da's eigenlijk een vraag waar ik misschien niet op ga antwoorden. Er bestaan clips op het internet waarin dat misschien snel duidelijk zal worden", zegt hij. Het mysterieuze antwoord brengt Dorothee meteen bij de volgende vraag: 'Zit Vincent Banic in 'The Masked Singer'?'

"Ik zat in 'The Masked Singer' als Konijn, maar er was iemand ziek geworden in het restaurant en dan heb ik Conner gebeld", grapt Vincent. Ook in het eerste seizoen werd Vincent verdacht, tot hij als gastpanellid verscheen.

"Er waren zelfs mensen in het restaurant die dat vroegen. Ik zeg: 'Kijk, ik heb daar een contract voor getekend. Ik mag daar niets over zeggen.' Dat die zeiden: 'Hoeveel moet je hebben?' Dan zei ik: 'De afkoopsom is 200.000 euro.'"

"Is dat nu ook niet druk met die opnames van 'The Masked Singer' nu met het restaurant?", probeert Maarten toch iets te ontfutselen. "Ik zeg het, ik heb een goed team, dat veel kan opvangen", grapt Vincent. Benieuwd of we zijn stem binnenkort zullen herkennen of niet.

Meer nieuws

Meer nieuws

.