VTM

'The Masked Singer'-kijkers hebben al voor eerste optreden één hoofdverdachte voor Schorpioen

door: COS
Schorpioen in 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM

Schorpioen maakt vrijdagavond zijn of haar intrede in 'The Masked Singer'. Er wordt al volop gegokt over wie er onder het masker zit.

Veel 'The Masked Singer'-kijkers denken dat Schorpioen een vrouw zal zijn. Toch kan de Masked Singer ons net als bij Radijsje ons op een verkeerd spoor zetten. Er wordt wel al volop gespeculeerd over de identiteit van Schorpioen.

Voorlopig worden vooral veel vrouwen verdacht. De houding van Schorpioen op de eerste foto doet kijkers in de richting van Spaanse castagnetten denken. De voor de hand liggende hoofdverdachte is dan ook Belle Perez.

"Maar dat zal je dan wel redelijk vlug horen aan de stem", merkt een kijker op over Belle. Naast het Spaanse tintje, wordt er ook gedacht in de richting van de danswereld omwille van de vierde basispositie van ballet.

"Iemand uit 'Dancing With The Stars', jury of deelnemer?", vraagt iemand zich af. "Ik denk ook eerder dat het een balletpositie is, maar heb geen idee naar wie dit zou kunnen verwijzen." Zou het misschien om Kelly Pfaff kunnen gaan? Zij volgde les aan de balletschool en staat bekend om haar elegantie.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!