James Cooke na stroompanne tijdens ‘James:De Musical’: “Gaat Gert mij nog lang mee treiteren”
PMN
James Cooke na stroompanne tijdens ‘James:De Musical’: “Gaat Gert mij nog lang mee treiteren”
Foto: GoPlay

Het ging zaterdagavond mis voor James Cooke. Er was in de Lotto Arena de derde liveshow van ‘James: De Musical’. De show moest stilgelegd worden door een stroompanne.

James Cooke was na afloop ook totaal verrast van de stroompanne. “De twee vorige shows liepen wel goed”, stelt de presentator vast bij Het Laatste Nieuws. “Die derde show verliep aanvankelijk ook vlekkeloos.”

Tijdens een nummer dat Gert Verhulst bracht viel plots de stroom uit in de Lotto Arena. De stroomonderbreking duurde zo’n twintig minuten. Daarna kon de show hervat worden.

“Ik weet nu al dat Gert mij daar de komende jaren mee gaat treiteren. Of ik weet hoe dat kon gebeuren? Nee, en ik heb ook geen zin om dat uit te zoeken. Het is gebeurd en we hebben het opgelost: daar draait het om.”

De 5.000 aanwezigen verveelden zich niet tijdens de stroompanne. Niels Destadsbader, één van de centrale gasten, maakte van de gelegenheid gebruik om met zijn fans op de foto te gaan. “Dat hadden we niet afgesproken”, verduidelijkt James.

“Ik weet niet of het gelukt is, maar ik heb geprobeerd er de sfeer in te houden voor de vijfduizend aanwezigen - terwijl Niels hen veroveroveroveroverde met z’n gezang. Achteraf heb ik mijn beide pollekes gekust, dat ik steun kreeg van zo’n professional.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.