The Masked Singer 'The Masked Singer'-fans voorspellen het nu al: "Kanshebber om onder één van de maskers te zitten"
COS

We mogen uitkijken naar een nieuw seizoen van 'The Masked Singer'. Het derde seizoen zal komend voorjaar bij VTM te zien zijn.

Veel fans van de afgelopen twee seizoenen kijken natuurlijk enorm hard uit naar het komende seizoen. 'The Masked Singer'-fans beginnen ook al te speculeren over wie deze keer weleens zou kunnen deelnemen.

"Kürt Rogiers was een tijdje uit 'Familie'. Kanshebber om onder één van de maskers te zitten komend seizoen", stelt iemand voor op Facebook. "Dat was voor 'De Schaal van Pascale' op VTM" en "De opnames moesten nog starten" weerleggen andere fans van het programma.

Maar de opnames beginnen nu pas en hij is nu weer bezig met opnames van 'Familie'", merkt nog iemand op. "Ja, maar repeteren doen ze op voorhand al", bedenkt iemand zich. "Ik denk dat ook. Voldoende tijd gehad om te oefenen."

"Ik gok ook dat Kürt erin gaat zitten. Heeft een lange pauze bij 'Familie' genomen en dat was ook zo bij Camille, die een pauze nam in seizoen 3 van '#LikeMe'", zegt iemand anders. Benieuwd of we Kürt zullen herkennen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.