Reactie Marthe De Pillecyn van K3 bedolven onder reacties na haar getuigenis in ‘Liefde Voor Muziek’
PMN
Marthe De Pillecyn van K3 bedolven onder reacties na haar getuigenis in ‘Liefde Voor Muziek’
Foto: Instagram @marthedep

Vanavond is er een nieuwe aflevering van ‘Liefde Voor Muziek’. Dit keer staan de hits van K3 centraal. Marthe doet ook een emotionele getuigenis.

Marthe De Pillecyn heeft er nooit over gesproken tot nu. Ze zat samen met Suzan & Freek en met Stan Van Samang. Marthe vertelde hoe het weekblad Dag Allemaal aan verschillende mensen ging vragen wat ze van haar vonden.

De zangeres werd het slachtoffer van bodyshaming. “Toen ik K3 werd, kwamen er plots heel veel meningen over mijn uiterlijk”, vertelt Marthe in tranen. “Op een bepaald moment stond er op de cover dat ik de lelijke van K3 was. Ik heb me dat heel hard aangetrokken, ook al liet ik dat niet zien naar de buitenwereld toe.”

Marthe De Pillecyn werd het slachtoffer van bodyshaming na artikel in Dag Allemaal

Het is een heftige getuigenis van Marthe. Het K3’tje wordt bedolven onder de reacties. Iedereen leeft erg met haar mee.

“Iedereen is mooi op zijn eigen manier”, klinkt het. “Daar kan je niet over discussiëren. Mensen moet leren een beetje liever voor elkaar te zijn. Het zou de wereld een stuk mooier maken.”

“Marthe, trek je dat allemaal niet aan. Je bent een prachtige vrouw! Dergelijke reacties laat je best aan je voorbijgaan. Het zijn meningen van mensen die je niet kennen, daar moet je geen belang aan hechten.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.