Louise uit 'The Voice' stelt orde op zaken na commotie rond uitspraken Natalia
COS
Louise uit 'The Voice' stelt orde op zaken na commotie rond uitspraken Natalia
Foto: Instagram @nataliamusic

Vrijdag treden zeven talenten aan in de halve finale van 'The Voice van Vlaanderen'. Een van die kandidaten is Louise. Zij vertegenwoordigt team Natalia.

Natalia zorgde onlangs voor commotie. "Fuck die pilletjes", zei ze tijdens de eerste liveshow tegen Louise, die medicatie neemt voor haar ADHD. Verschillende kijkers reageerden verontwaardigd. "Dit ontkent het lijden van mensen met ADHD", klonk het bij experten.

"Ik vind die commotie wat overroepen. Natalia bedoelde dat op een positieve manier", zegt Louise nu in TV Familie. "We hadden een lange babbel over die ADHD en ik had toen verteld dat ik me wat onzeker voel over wie ik ben zonder medicatie."

Natalia wou volgens Louise gewoon zeggen dat ze op het podium volledig mag zijn zie ze is. "Dat ik dus geen pillen nodig heb om geconcentreerder te kunnen optreden. Het was ook een boodschap die volledig aan mij gericht was. Ik had haar trouwens de toestemming gegeven om dat thema aan te kaarten."

Op Instagram toont Natalia nogmaals dat ze als een blok achter haar poulain staat. "Louise, lieve schat, je bent geweldig! En wat een avontuur... van een gebroken kaak vorig seizoen naar de halve finale. TOLD YOU SO
Ik ben opgeladen elke keer ik met je mag werken, dankjewel daarvoor."

https://www.instagram.com/p/CmL6EbkN3Is/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.