The Masked Singer Lize Feryn na ontmaskering in 'The Masked Singer': "Zorgde ervoor dat we verraden zijn geweest"
COS
Lize Feryn na ontmaskering in 'The Masked Singer': "Zorgde ervoor dat we verraden zijn geweest"
Foto: VTM

In de vijfde show van 'The Masked Singer' werden waarschijnlijk de twee schattigste figuren ontmaskerd. De Robots moesten tot de teleurstelling van velen hun maskers afnemen.

Onder de gigantische kostuums van Robots zaten niemand minder dan tortelduifjes Lize Feryn en Aster Nzeyimana. Bij de speurders waren ze al enkele weken twee van de hoofdverdachten.

Bij de speurders kwamen Lize en Aster pas in de tweede aflevering ter sprake. Dat gebeurde na hun performance van 'Cheap Thrills'. Na het prachtige 'City of Stars' deed de blauwe robot ons kennismaken met zijn raptalent.

Rappen had nog niemand gedaan in 'The Masked Singer'. Net daarom vond Aster het zo leuk om te doen. "Je verwacht dat ook niet in 'The Masked Singer'", zegt Aster in 'Behind The Mask' op VTM Go.

"Het rappen heeft ervoor gezorgd dat we voor het eerst verraden zijn geweest", bedenkt Lize zich. Het was Julie Van den Steen die door het rappen aan Aster begon te denken. "Aster heeft nogal de neiging om op feestjes te beginnen rappen. Julie had dat al een keer meegemaakt", aldus Lize.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.