Lisa 'Lisa'-kijkers doen straffe ontdekking en vrezen het ergste: "Belooft niet veel goeds"
COS

'Lisa' lokt nog steeds meer dan 300.000 kijkers naar VTM. Bijna twee jaar geleden werd de eerste aflevering uitgezonden. Intussen zitten we al aan het vierde seizoen.

In de huidige afleveringen zien we Jonas beetje bij beetje herstellen. Op maandag 5 december lijkt er wel wat op til te staan. De aflevering heeft namelijk 'Vermist'. "Wanneer Jonas niet opdaagt op de veiling, wordt Lisa ongerust", lezen we in de omschrijving.

"Oh neen, toch niet weer, hè", klinkt het ongerust op een 'Lisa'-fanforum. "Jonas gaat toch Lisa en Massa niet in de steek laten?", lezen we nog. De naam van de volgende aflevering belooft opnieuw weinig goeds. 'Spoorloos' heet die.

"Deze verhaalwending hadden we niet nodig, denk ik", klinkt het bij een fan. "De titel belooft niet veel goeds. Ik denk niet dat we op een verdwijning zaten te wachten. Been there, done that."

"Spoorloos is nu niet de titel die ik wil zien staan. Hopelijk een misverstand in plaats van een echte verdwijning weer. Dan zou hij Lisa wel mogen verwittigen als je hun voorgeschiedenis kent met verdwijningen", besluit een kijker.

Meer nieuws

Meer nieuws

.