Lisa 'Lisa'-actrice Femke Verschueren slachtoffer van gewapende overval: "Angst blijft mijn leven beheersen"
COS
'Lisa'-actrice Femke Verschueren slachtoffer van gewapende overval: "Angst blijft mijn leven beheersen"
Foto: VTM

Femke Verschueren kennen we als Elke uit 'Lisa'. Naast actrice is Femke ook zangeres. Vandaag, op 2 december, brengt Femke haar gloednieuwe nummer 'Nacht' uit.

'Nacht' is een zeer persoonlijk nummer geworden. Het gaat namelijk om de angstaanvallen waarmee Femke Verschueren te maken krijgt. Die staken de kop op, nadat Femke als kind slachtoffer werd van een gewapende overval.

Femke was amper zeven toen de zangeres samen met haar mama en zusjes in een schoenenwinkel stond en er een gewapende overvaller binnenstormde. Femke heeft die traumatische gebeurtenis nog steeds geen plaats kunnen geven.

"Het voorval achtervolgt me nog steeds, want ik ga vandaag nog altijd naar een psycholoog voor mijn angsten", zegt Femke aan HLN. "Ik blijf schrik hebben dat ik ooit weer oog in oog zal staan met een overvaller. Die angst blijft mijn leven beheersen."

Zo heeft Femke het nog altijd moeilijk om alleen thuis te zijn. Dat vertelde ze ook in een recente video op TikTok. "Ik heb dan schrik dat er iemand het huis binnendringt, me aanvalt en ik me niet kan verdedigen. Ik durf me niet te douchen, als ik alleen thuis ben."

'Nacht' van Femke Verschueren is vanaf vrijdag 2 december te beluisteren

Meer nieuws

Meer nieuws

.