Laura Tesoro krijgt onverwacht telefoontje van werkgever VTM: "Het is onbeschrijfelijk"
COS
Laura Tesoro krijgt onverwacht telefoontje van werkgever VTM: "Het is onbeschrijfelijk"
Foto: VTM

Van Beyoncé en Amy Winehouse tot Justin Bieber en Harry Styles. Kijkers kunnen deze wereldberoemde sterren binnenkort allemaal aan het werk zien bij VTM. Of toch hun 'dubbelgangers' in de gloednieuwe talentenshow 'Starstruck'.

In 'Starstruck' transformeren deelnemers in 's werelds grootste muziekiconen om op het podium verschillende wereldhits te brengen. Welk showbeest maakt indruk met zijn stem, looks en moves? Wie kan zijn favoriete idool het meest geloofwaardig neerzetten? Laura Tesoro wordt de host van het splinternieuwe programma.

"'Starstruck' wordt een geweldige show met alles erop en eraan. Het gaat over passie voor muziek, dus ik ga me daar heel erg thuis voelen", zegt Laura. "Het wordt ook de eerste, grote shiny floor show die ik alleen mag presenteren. Dat ik dat vertrouwen krijg, is onbeschrijfelijk. Ik heb er waanzinnig veel zin in!"

Elke aflevering worden wereldberoemde artiesten neergezet door de kandidaten. Na de optredens beslist een panel van vier experts welke artiesten het tegen elkaar moeten opnemen in de sing-off. Slechts twee stoten door naar de grote finaleweek waarbij ze nog één keer in de huid van hun grote idool kruipen. 

De opnames van 'Starstruck' zijn momenteel volop aan de gang. Wie de experts worden van de Vlaamse versie van 'Starstruck' en wanneer het programma bij VTM te zien zal zijn, wordt later bekendgemaakt. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.