Kijkers van 'The Voice van Vlaanderen' van hun sokken geblazen: "Wereldstem!"
COS
Kijkers van 'The Voice van Vlaanderen' van hun sokken geblazen: "Wereldstem!"
Foto: VTM

Nog één aflevering en we weten welke kandidaten naar de Battles gaan in 'The Voice van Vlaanderen'. Vrijdag konden opnieuw heel wat talenten een plekje in de volgende ronde bemachtigen.

Ook de 38-jarige Johan uit Leopoldsburg probeerde coach Koen Wauters te overtuigen van zijn kunnen. In de Blind Auditions zorgde hij voor een stevige portie rock 'n roll, maar voor de Knockouts ging hij een andere richting uit met 'Little Black Submarine' van The Black Keys.

Johan blies iedereen in de zaal omver. Ook Koen kon hij makkelijk overtuigen. Johan mag dus naar de Battles en daar zijn de kijkers van 'The Voice' alvast heel blij mee. "Beste van de avond", klinkt het in de reacties op Facebook. "Tot nu toe de beste", vindt nog een kijker. "Wereldstem", zegt iemand.

"Prachtig, kippenvel, hij mag winnen", laat een fan weten. "Super! Goed bezig! Wij duimen voor jou, Johan! Voor ons ben je al lang 'The Voice'", klinkt het nog. "Een winnaar! Zo mooi gezongen", reageert een andere fan. "Mag 'The Voice' winnen, prachtige stem."

Meer nieuws

Meer nieuws

.