Keren nu ook ‘De Pfaffs’ terug op tv? Kelly Pfaff heeft er meer nieuws over
PMN
Keren nu ook ‘De Pfaffs’ terug op tv? Kelly Pfaff heeft er meer nieuws over
Foto: VTM

Tot enkele weken geleden konden we kijken naar ‘Expeditie Gooris’. Sam Gooris trok in het recente seizoen met zijn gezin naar Japan. Er kwamen telkens heel goede commentaren op het programma.

We zijn heel benieuwd of er ook volgend jaar een nieuw seizoen komt van ‘Expeditie Gooris’. Meteen duikt ook de vraag op of 'De Pfaffs' al dan niet terugkeren? Kelly Pfaff heeft er in de ‘Frietcast’ meer nieuws over.

“Ik denk niet dat mijn ouders een terugkeer van het programma erg zouden vinden. Het vraagt ook niet veel moeite om zoiets te doen, want je doet gewoon je eigen ding. De kinderen zijn nu tieners en die gaan ook verder studeren of gaan beginnen werken.”

Heruitzendingen
"Het moeilijkste is dat mensen niet meegaan met den tijd. Er zijn nu heruitzendingen bezig van twintig jaar geleden. Je wordt daar dan mee geconfronteerd en je weet niet waarover die mensen het hebben.”

De familie Pfaff staat dus niet helemaal weigerachtig tegenover een terugkeer van het programma. Veel fans hopen 'De Pfaffs' weer op tv te zien. Wat het zal worden moet de toekomst uitwijzen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.