VTM

Jiri Punt doet straffe belofte aan Florence Vandoorne na 'Blind Getrouwd'

door: COS
Blind Getrouwd -  Jiri & Florence
Afbeelding bron: VTM

'Blind Getrouwd' was voor Florence Vandoorne en Jiri Punt een groot succes. Bijna zeven maanden na hun jawoord zijn ze nog steeds dolgelukkig samen.

Kijkers van 'Blind Getrouwd' hadden er niet altijd evenveel vertrouwen in dat Jiri Punt en Florence Vandoorne hun huwelijk na het programma een kans zouden geven. Ze verbaasden dan ook heel wat mensen door opnieuw 'ja' te zeggen.

Jiri en Florence lijken nu grote plannen te hebben voor 2023. "Als het verder goed blijft verlopen, ga ik Florence toch nog eens deftig ten huwelijk vragen", vertelde Jiri onlangs in Story.

"Da's iets waar we geen termijn op plakken. Maar ik ben het wel écht van plan", benadrukt Jiri in TV Familie. "Omdat het iets is wat we toch hebben gemist. We willen die verlovingsperiode graag inhalen."

Aan dat tweede huwelijk wil het koppel ook een groot trouwfeest koppelen. "Met al onze vrienden, kennissen en familie. Want bij ons 'Blind Getrouwd'-huwelijk was dat wat beperkt. We willen onze liefde met iedereen vieren", besluit Florence.