Blind Getrouwd Jana uit 'Blind Getrouwd' heeft er veel spijt van: "Heel erg dat ik dat per se wou zeggen"
COS
Jana uit 'Blind Getrouwd' heeft er veel spijt van: "Heel erg dat ik dat per se wou zeggen"
Foto: VTM

Tussen Jana en Christiaan loopt het op rolletjes in 'Blind Getrouwd'. Op advies van expert Wim gaat het koppel een volgende stap zetten in het veelbelovende parcours.

Het was al op de huwelijksreis dat het vlot leek te gaan tussen Jana en Christiaan. Toch kwam er een kleine hobbel op de weg toen Jana aan Christiaan vertelde dat hij haar type niet was. Christiaan schrok daar erg van en dacht zelfs dat hij beter de handdoek in de ring kon gooien.

Dat was nergens voor nodig. Zeker nu blijkt dat Jana zelfs spijt heeft van haar uitspraak. "Als ik dat nu terugzie, denk ik ook: Jana, jij kieken. Heel erg dat ik dat per se wou zeggen", vertelt ze bij HLN Showbits. "Ik denk dat dat vanuit mijn eigen onzekerheid kwam", merkt ze op.

Het gesprek kwam er na de dag op de boot. Die dag was voor Jana "gigantisch moeilijk" omwille van haar onzekerheid. "Ik ben dan in een negatieve spiraal geraakt en plots was ik van niets meer zeker", vertelt ze. "Maar ik heb het goed gemaakt, hè. 70% is niet slecht, hè", merkt ze op.

Meer nieuws

Meer nieuws

.