Zien Iedereen zegt hetzelfde over foto die Stephanie Planckaert deelt met haar vader Eddy
PMN
Iedereen zegt hetzelfde over foto die Stephanie Planckaert deelt met haar vader Eddy
Foto: VRT - Thomas Geuens

Zaterdag start bij VTM het programma ‘Families XXL’. We kunnen dan kijken naar de eerste aflevering. Het is ook het nieuwe programma van Stephanie Planckaert.

In ‘Families XXL’ gaat Stephanie Planckaert op bezoek bij kroostrijke gezinnen. Alle gezinnen bestaan uit minstens vijf kinderen. Stephanie wil wel eens weten hoe ze dat allemaal georganiseerd krijgen.

Zeven weken lang dommelt Stephanie zich onder in de kroostrijke gezinnen. Je ziet het telkens om 20.25 uur op VTM. We zijn heel benieuwd naar het resultaat.

Stephanie deelde ook twee foto’s op haar Instagram. Dit keer zijn het foto’s waar ze samen met haar vader Eddy Planckaert op staat. “Dikke vriendjes sinds 1988”, schrijft ze bij de foto.

Reacties
Er komen heel veel reacties op de foto die Stephanie deelt. Haar volgers laten massaal van zich horen. Ze zeggen allemaal hetzelfde.

Pauline De Vos is de vriendin van Junior Planckaert. Zij reageerde ook op de foto. “Twee schone mensen op het scherm”, schrijft zij.

“Jullie zijn een topfamilie”, lezen we ook nog in de reacties. “Het zijn heel mooie foto’s van vader en dochter. We kijken elke week naar ‘Château Planckaert’”.

Meer nieuws

Meer nieuws

.