Blind Getrouwd 🎥 Iedereen geeft Alexander en Fleur in 'Blind Getrouwd' dezelfde raad net voor het beslissingsmoment
PMN
🎥 Iedereen geeft Alexander en Fleur in 'Blind Getrouwd' dezelfde raad net voor het beslissingsmoment
Foto: VTM

Het gaat vanavond opnieuw spannend worden in ‘Blind Getrouwd’. De laatste twee koppels staan voor een belangrijke beslissing. Ze moeten open kaart spelen over hun huwelijk en beslissen of ze verder willen gaan of niet?

Het is tijd opnieuw tijd om knopen door te hakken in ‘Blind Getrouwd’. Zowel Jolien en Brecht als Fleur en Alexander moeten beslissen of ze al dan niet getrouwd blijven.

De fans maken zich vooral zorgen om Fleur en Alexander. Die laatste heeft aangegeven dat hij geen gevoelens heeft voor haar.

Fleur zei dat ze in haar eindbeslissing hier rekening mee zal houden. Het maakt het allemaal nog wat onzekerder en spannender.
(Lees verder onder de foto)

De fans van ‘Blind Getrouwd’ hopen alvast dat ze samen zullen blijven.

Ze zien in Fleur en Alexander een perfecte match, en zouden het heel erg jammer vinden mochten ze beslissen om toch nog te gaan scheiden.

"Hopelijk kiezen ze voor elkaar", luidt het bij de fans.

"Buiten de camera's en weg van de druk zullen ze elkaar wel vinden.”

“Ze zijn zo'n mooi koppel en het zou jammer zijn als ze hun liefde niet verder ontwikkelen."
(Lees verder onder de foto)

Heel veel kijkers zijn benieuwd naar hoe het vanavond zal aflopen. "Blind Getrouwd' is en blijft een programma dat ons meesleept in de emoties en de liefdesperikelen van de deelnemers", aldus een trouwe kijker.

"We hopen dat Alexander en Fleur uiteindelijk de juiste keuze maken en voor elkaar kiezen. We kunnen niet wachten om te zien hoe hun verhaal zich verder ontvouwt."

Het belooft dus een spannende aflevering te worden van ‘Blind Getrouwd’, waarbij de laatste twee koppels voor een heel belangrijke keuze staan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.