BREAKING NEWS Het loopt zwaar uit de hand tijdens rellen: Journalist van VTM aangevallen, Riadh Bahri bestookt met traangas
PMN

De Rode Duivels verloren vanmiddag hun tweede wedstrijd op het WK. Ze gingen de boot in met 0-2 tegen Marokko.

Na de wedstrijd van de Rode Duivels op het WK zijn er op verschillende plaatsen in ons land rellen uitgebroken tussen Belgische fans en Marokkaanse fans.

Dat was zo in Brussel. De rellen braken uit vlakbij de woonplaats van VRT-journalist Riadh Bahri. Hij ging even op straat een kijkje nemen.

"Even buiten geweest voor het werk. Mijn traangas-ontmaagding is een feit (amai dat doet pijn). Politie chargeert nu weg van centrum. Om de paar minuten waterkanon", laat de journalist weten op Twitter. 

"Mijn hart brak daarnet. Geen enkel excuus voor wat hier in mijn beurt is gebeurd. Geen enkel."

(Lees verder onder de tweet)

https://twitter.com/Riadh_B/status/1596910888359194624

Ook in Antwerpen is het intussen onrustig. Daar is de sfeer erg gespannen. Journalist Rob Van Herck is er ter plaatse om verslag uit te brengen.

Hij bracht live verslag uit vanop de Turnhoutsebaan in Borgerhout. Tijdens zijn liveverslag is hij aangevallen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

De journalist kreeg een klap. Hij raakte gelukkig niet gewond, maar diende wel een klacht in. VTM Nieuws sluit zich aan bij die klacht.

Meer nieuws

Meer nieuws

.