Boer Zkt. Vrouw Heidi uit 'Boer zkt Vrouw' doet boekje open over Jana: "Gebeurde als Kevin uit beeld verdween"
COS
Heidi uit 'Boer zkt Vrouw' doet boekje open over Jana: "Gebeurde als Kevin uit beeld verdween"
Foto: VTM

In 'Boer zkt Vrouw' werden zondag de laatste beslissingen genomen. De boeren kozen de persoon met wie ze op romantische date wilden vertrekken.

Bij de ene boer werd die keuze door de 'Boer zkt Vrouw'-kijkers en zijn omgeving al sneller geaccepteerd dan bij de andere. Boer Kevin deed met zijn keuze voor Jana veel stof opwaaien. Zijn moeder kon haar tranen zelfs niet bedwingen.

Ook andere kandidate Heidi had het liever anders gezien. Zij vond Elke beter bij Kevin passen dan Jana. "Ik heb nooit ruzie met haar gemaakt, maar ik had nooit het gevoel dat ze het echt meende", zegt Heidi in Dag Allemaal. "Wanneer Kevin in de buurt was, wist ze hem telkens met succes te charmeren."

Heidi en Elke merkten hoe Kevin op die manier echt iets voor Jana begon te voelen. "Maar als Kevin uit beeld verdween en zeker als er geen camera's in de buurt waren, kregen Elke en ik een andere Jana te zien. Dan leek het haar allemaal veel minder te interesseren."

Heidi sprak Jana er eens op aan, maar ze beweerde dat haar gevoelens oprecht waren. "Iets in mij geloofde haar niet", zegt Heidi. Bij Elke heeft ze dan weer geen moment getwijfeld. Het feit dat ze een tweede kans kwam vragen, was daar volgens Heidi hét bewijs van.

Meer nieuws

Meer nieuws

.