Heel straf! 'Huis Gemaakt' zorgt voor waanzinnig effect voor winnaar Cedric
COS
Heel straf! 'Huis Gemaakt' zorgt voor waanzinnig effect voor winnaar Cedric
Foto: VTM

Een half jaar geleden kregen Anaïs & Cedric uit Antwerpen het grootste geschenk uit hun leven. Ze wonnen een huis in 'Huis Gemaakt'.

Na acht maanden zwoegen en zweten leverden Anaïs & Cedric in de finale van 'Huis Gemaakt' een prachtige woning af. Die werd erg gesmaakt door de kijkers en experten. Ze wonnen het programma uiteindelijk van Eline & Younes.

Anaïs & Cedric wonnen niet alleen het huis van hun dromen zonder er ooit een cent voor te hoeven neertellen. Ook het bedrijf van Cedric, die op z'n 18de dakwerker werd, doet het goed. "Mijn agenda zit megavol", zegt hij in Het Nieuwsblad.

"Wist je dat ik 163 offerte-aanvragen kreeg van mensen die dezelfde badkamer willen?", onthult hij. Voorlopig plaatst hij die echter niet. Hij wil eerst thuis zien of de badkamer - toch bes teen experimentele - blijf functioneren. Dat is voorlopig wel het geval.

"Ik merk ook dat mensen me veel serieuzer nemen. Vroeger zag je hen soms kijken. Wat zou die 23-jarige gast ervan bakken? Nu laten ze me doen omdat ze weten dat ik er alles van ken", besluit hij in de krant.

Meer nieuws

Meer nieuws

.