Groot nieuws over Nathalie Meskens en Ann Van den Broeck
LHX
Groot nieuws over Nathalie Meskens en Ann Van den Broeck
Foto: VTM

Liefhebbers van de musical 'Mamma Mia!' kunnen in 2025 hun hart weer ophalen. Er zal namelijk een nieuwe versie gemaakt worden.

Vanaf 22 maart 2025 kan je in Antwerpen, Gent en Hasselt naar 'Mamma Mia!' gaan kijken. Dat maakt productiehuis Deep Bridge bekend.

Voor de nieuwe versie zijn er een paar topacteur gestrikt. Nathalie Meskens zal Evi Hanssen opvolgen als Tanya. Ze kijkt er alvast enorm naar uit.

"Wie kan er nu nee zeggen tegen 'Mamma Mia!'? Al die heerlijke ABBA-hits, pure nostalgie en feelgoed. Exact waar we allemaal een stevige portie van kunnen gebruiken", laat ze weten.

Ann Van den Broeck neemt de rol van Donna voor haar rekening en Jan Schepens die van architect Sam. "'Mamma Mia!' is een feest en ik ben zo blij dat ik een uitnodiging kreeg om mee te feesten", klinkt het bij hem.

Naast hen spelen ook Stany Crets (Bill), Hella Vanderheyden (Sophie), Dorian Liveyns (Sky) en Els Dottermans (Rosie) mee. Voor die laatste is het haar musicaldebuut. "Een once in a lifetime, maar wel een uitdaging die ik volledig aanga", noemt ze het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.