Giovanni Kemper ook niet gevraagd voor 'The Masked Singer': "Heel hard gehoopt op een telefoontje"
COS
Giovanni Kemper ook niet gevraagd voor 'The Masked Singer': "Heel hard gehoopt op een telefoontje"
Foto: VTM

Giovanni Kemper haalde het vorig jaar tot in de finale van 'The Masked Singer' als Duiker. Uiteindelijk moest hij de duimen leggen voor 'Koningin' Sandra Kim.

Sandra Kim uitte in Dag Allemaal haar teleurstelling tegenover VTM. Ze had immers wel verwacht dat ze haar zouden vragen om in het speurdersteam te zetelen. Dat vroegen ze wel aan Kevin Janssens (Wolf), Ruth Beeckmans (Aap) en Andy Peelman (Duiveltje).

Net als Sandra wachtte ook Giovanni Kemper (Duiker) tevergeefs op een telefoontje. "Ik had ook heel hard gehoopt dat ik een telefoontje zou krijgen met de vraag: 'Zie je het zitten om mee te komen in de jury.' Om nu te gaan raden en te kijken hoe het is vanuit de andere kant, vanuit de jurydesk", zegt Gio aan HLN Showbits.

Hoewel Giovanni dolgraag in het speurdersteam had gezeten, heeft hij wel begrip voor de keuze van VTM om slechts drie ex-kandidaten te laten terugkeren. "Het moet ook geen reünie worden daar. Het gaat ook om de nieuwe personages. Die moeten ook hun podium krijgen", aldus Gio.

'The Masked Singer', vanaf vrijdag 14 januari om 20.35 uur bij VTM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.