Gaat het op zucht van finish toch mis voor dit 'Blind Getrouwd'-koppel? "Ik heb het gehad"
COS
Gaat het op zucht van finish toch mis voor dit 'Blind Getrouwd'-koppel? "Ik heb het gehad"
Foto: VTM

Maandag komen we te weten of Lien & Joren en Brecht & Dziubi hun huwelijk een kans geven. Op het beslissingsmoment van de andere koppels is het nog een week wachten.

'Blind Getrouwd'-kijkers waren de afgelopen weken getuige van hoe Christiaan en Jana steeds dichter naar elkaar toe groeiden. Het koppelweekend was er eentje van ups en downs. Ook terug in Kontich loopt het maandag even mis wanneer Christiaan Jana wil verrassen met een aperitief en dinertje. 

Jana blokt zijn goede bedoelingen af. Ze heeft al weken niet kunnen sporten en wil liever een gezond alternatief. "Ik was eigenlijk blij dat ik kon vertrekken, want ik had het een beetje gehad", geeft Christiaan teleurgesteld toe alvorens hij naar zijn nachtshift vertrekt.

Jana blijft alleen in het appartement achter: "Ik ben een koele kikker en kan heel lang mijn cool bewaren, maar ik heb nog nooit zoveel emoties op zo’n korte tijd gevoeld. Het is een bewogen parcours geweest de voorbije weken met ups en downs. Maar ik denk wel dat we er allebei veel uit hebben geleerd", aldus Jana.

Meer nieuws

Meer nieuws

.