Blind Getrouwd Frustraties lopen hoog op bij Jana en Christiaan in 'Blind Getrouwd': "Waar was dat al die tijd?"
COS
Frustraties lopen hoog op bij Jana en Christiaan in 'Blind Getrouwd': "Waar was dat al die tijd?"
Foto: VTM

Christiaan Graulus en Jana De Bosscher uit 'Blind Getrouwd' lijken sinds ze samenwonen alsmaar closer te worden. Ze hebben ook op intiem vlak al grote stappen gezet.

Christiaan en Jana hadden maandag wel een lastig gesprek in 'Blind Getrouwd'. Het heeft zo erg op Christiaans lever gelegen dat hij blij was dat hij de nachtshift had. "Of ik had anders geen oog dichtgedaan", biechtte hij op aan zijn echtgenote.

Het gesprek kwam er toen ze samen wat wilden plannen, maar duidelijk werd dat dat door hun drukke agenda's en de afstand een grote opgave zou worden. Drie keer opnieuw moest Jana vragen hoe Christiaan ertegenover stond. "En dan pas kwam eruit: 'Ik heb eigenlijk hetzelfde'."

Het antwoord was best zwaar en liet hij nooit uitschijnen. "Dat was een antwoord van: afstand zie ik niet zitten, dat niet, dat niet... Toen dacht ik van: Maar allee, waar was dat al die tijd? Ik dacht dat ik de moeilijke was en dat ik het somberder inzag, maar kijk, eigenlijk zie jij het ook niet zo rooskleurig in."

Maar er is ook goed nieuws, want zowel Christiaan als Jana willen ervoor blijven gaan. "Wij hebben dan besloten dat we de afstand en zo gingen lossen, dat we gingen proberen om ons nu nog te amuseren en te zien wat het gevoel dan zegt", aldus Jana.

Meer nieuws

Meer nieuws

.