Florence en Jiri uit 'Blind Getrouwd' verklappen het over Christiaan en Jana
COS

Het zevende seizoen van 'Blind Getrouwd' was zeker een succes te noemen. Brecht & Dziubi bleven samen en ook Florence & Jiri zijn nog steeds samen.

De 'Blind Getrouwd'-koppels hebben natuurlijk ook gekeken naar de uitzendingen. Het gaf volgens Florence en Jiri een goed beeld van hoe iedereen is. "Maar je ziet natuurlijk wel dat er per koppel een beetje een verhaal gecreëerd is. Maar dat wisten we ook op voorhand", zegt Florence bij HLN Showbits.

Het verhaal van Jana en Christiaan leek lange tijd de goede richting uit te gaan. Uiteindelijk werd het toch een 'nee'. Voor Florence en Jiri kwam dat niet als een schok. "Op het koppelweekend hadden ze allebei gezegd dat het 'neen' zou worden. De ja/nee was dus een beetje... We wisten niet goed hoe of wat."

Of het om sluw montagewerk ging? "We denken het niet", benadrukken Jiri en Florence bij HLN Showbits. "We weten ook niet wat er in de weken nadien nog is gebeurd tussen Jana en Christiaan. Alles kan snel veranderen", besluit Jiri over hun besluit om na het programma toch te daten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.