VTM

Fans van 'The Masked Singer' doen straffe ontdekking over Ridder: "Die stem zullen we direct herkennen!"

door: COS
The Masked Singer
Afbeelding bron: VTM

Vrijdag 14 januari gaat de grootste speurtocht van Vlaanderen opnieuw van start. 'The Masked Singer' belooft ons weer wekenlang in de ban te houden.

Dat het programma nog niet begonnen is, houdt de trouwe fans niet tegen om al allerlei gokjes op te werpen. Het feit dat we nog niemand, met uitzondering van Robots, hebben horen zingen, doet er voor velen niet toe. Je kan immers veel afleiden uit de introductietekstjes en de kostuums.

In het tekstje en in de outfit van Ridder zijn veel kijkers al een heleboel dingen opgevallen. Die wijzen allemaal naar dezelfde opmerkelijke figuur: Mega Mindy. Zo lezen we 'Superheld' en 'Ik sta paraat' in Ridders introductie. Die zouden naar de roze superheldin kunnen wijzen, maar daar stopt het niet.

Lotte of Free

De pose die Ridder aanneemt, lijkt op die van Mega Mindy. En ook het lange blonde haar uit de helm van Ridder doet aan de Studio 100-figuur denken. "Die 'M' op de riem is ook heel interessant", merkt iemand op. "De laarzen van Ridder en Mega Mindy vertonen ook veel gelijkenissen", klinkt het nog op Facebook.

Lotte Stevens kruipt momenteel in de huid van Mega Mindy. Voordien was dat Free Souffriau. Aangezien de opnames van 'The Masked Singer' al voor de voorstelling van Lotte plaatsvonden, besluiten enkele kijkers alvast dat het om Free gaat. "We hebben er al één", besluit iemand alvast. "Die stem zullen we direct herkennen. Spannend!"

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Ridder in 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM