Blind Getrouwd Fans van ‘Blind Getrouwd’ trekken allemaal dezelfde conclusie over huwelijk van Fleur en Alexander
PMN
Fans van ‘Blind Getrouwd’ trekken allemaal dezelfde conclusie over huwelijk van Fleur en Alexander
Foto: VTM

Nog twee koppels moeten in ‘Blind Getrouwd’ de knoop over hun huwelijk doorhakken. Blijven ze getrouwd of niet? Maandag is het de beurt aan Jolien en Brecht, maar ook aan Alexander en Fleur.

Maandag wordt een beslissend moment voor twee koppels in 'Blind Getrouwd'.

Hoewel Fleur en Alexander nog niet hoefden te beslissen, lijkt alle hoop verloren te zijn voor het koppel. Desondanks hopen de kijkers nog steeds op een positieve uitkomst.

Het werd pijnlijk duidelijk dat Alexander geen gevoelens heeft voor Fleur. Niet alleen Fleur, maar ook de kijkers in Vlaanderen vinden dit bijzonder spijtig.
(Lees verder onder de foto)

Ze hebben voornamelijk medelijden met Fleur. "Hij zou blij moeten zijn met zo'n prachtige vrouw."

"Maar als de gevoelens er niet zijn, valt hem niets aan te rekenen", luidt een van de reacties.

Andere kijkers zijn het ermee eens dat het jammer is voor Fleur. "Ik vond ze echt een mooi koppel en ze passen zo goed bij elkaar!"

"Het is zo zonde dat hij haar laat gaan. Ze is zo lief, optimistisch, vrolijk en knap", aldus een andere reactie.
(Lees verder onder de foto)

Ondanks alles blijven sommige kijkers nog steeds hoopvol. "Zo jammer. Ik vond ze zo'n mooi koppel. Maar wie weet komt het nog goed", zegt een van hen.

"Ik hoop dat ze het nog een kans geven zodra de camera's weg zijn" en "Ik hoop echt dat ze toch nog proberen om verder te gaan. Ze zijn zo'n mooi stelletje", zijn enkele andere reacties van hoopvolle kijkers.

Hoewel de afloop voor Fleur en Alexander nog onzeker is, blijven de kijkers van 'Blind Getrouwd' hopen op een positief resultaat.

Ze gunnen Fleur het allerbeste en hopen dat het koppel er toch nog samen uitkomt, zelfs als de camera's niet meer draaien.

Meer nieuws

Meer nieuws

.