Fans 'The Masked Singer' begrijpen er niks van bij het zien eerste beelden: "Wat een tegenvaller"
COS
Fans 'The Masked Singer' begrijpen er niks van bij het zien eerste beelden: "Wat een tegenvaller"
Foto: VTM

Vrijdag start een gloednieuw seizoen van 'The Masked Singer'. Acht Masked Singers staan alvast te popelen om het beste van zichzelf te tonen.

In het speurdersteam krijgen Karen Damen, Jens Dendoncker en Julie Van den Steen versterking. Andy Peelman, Ruth Beeckmans en Kevin Janssens zetten hun eigen 'The Masked Singer'-ervaring in om de figuren te ontmaskeren.

Aan de presentatie werd niets veranderd. Niels Destadsbader blijft op post als presentator. Hoewel dat al vaak te lezen stond, lijken nog veel kijkers uit de lucht te vallen: "Gaat Niels Destadsbader nu toch 'The Masked Singer' presenteren?"

"Was Niels niet overgestapt naar de VRT? Wat een tegenvaller van de presentatie", lezen we nog op Instagram. "Hoe? Ik dacht dat Niels weg was bij VTM?" en "Hoezo gaat Niels dit presenteren? Wou hij niet weg bij VTM?" vragen kijkers zich nog af.

De uitleg is best simpel. 'The Masked Singer' werd maanden geleden al opgenomen. Nog voor Niels in augustus aankondigde de overstap van VTM naar VRT te maken. Een eventueel derde seizoen zal wellicht wel met een nieuwe presentator moeten.

https://www.instagram.com/tv/CYln9l3AwpR/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.