Blind Getrouwd Emma uit ‘Blind Getrouwd’ komt met verontrustende update over haar huwelijk
PMN
Emma uit ‘Blind Getrouwd’ komt met verontrustende update over haar huwelijk
Foto: VTM

Afgelopen maandag besloten Emma en Emile in ‘Blind Getrouwd’ dat ze samen blijven. Dat was wel een verrassing. Velen hadden gedacht dat ze zouden gaan scheiden.

Emma en Emile blijven verrassend genoeg samen in ‘Blind Getrouwd’. Het koppel besloot afgelopen maandag om niet te scheiden, ondanks dat velen hadden verwacht dat ze dat wel zouden doen.

Emma geeft in een interview met TV-Familie een update over hoe het nu gaat met hun huwelijk. "Tijdens het beslissingsmoment was er van verliefdheid geen sprake", klinkt het verontrustend.

"Ik weet dat het vreemd klinkt, maar de sterke connectie die er op dat moment was vond ik zo belangrijk."
(Lees verder onder de foto)

"En door de te lachen en het delen van mooie momenten hoop ik dat er verliefdheid zal ontstaan. Al biedt dat geen garantie op een lang huwelijk, maar we kunnen het wel proberen."

Hun besluit om samen te blijven heeft veel mensen verrast, gezien het gebrek aan verliefdheid tussen Emma en Emile. Toch zijn er ook positieve reacties op hun keuze.

Veel kijkers vinden het bewonderenswaardig hoe Emma en Emile de nadruk leggen op de sterke connectie die ze hebben en hoe ze ervoor willen vechten om hun huwelijk te laten slagen.

Het is duidelijk dat Emma en Emile niet de traditionele route van verliefdheid hebben gevolgd in ‘Blind Getrouwd’. Ze hebben ervoor gekozen om te kijken naar de sterke band die ze voelen en om vervolgens samen te werken om verliefdheid te laten groeien.

Dit is een risicovolle keuze, maar het laat zien dat liefde op verschillende manieren kan ontstaan en groeien.
(Lees verder onder de foto)

Hoewel de uitkomst van hun beslissing nog onzeker is, willen Emma en Emile er alles aan doen om hun huwelijk te laten slagen.

Ze beseffen dat verliefdheid een belangrijk onderdeel is van een langdurige relatie, maar ze zijn bereid om de tijd te nemen en eraan te werken. 

De verrassende keuze van Emma en Emile om samen te blijven in ‘Blind Getrouwd’ heeft duidelijk de aandacht getrokken van veel mensen.

We hopen dat het huwelijk van Emma en Emile zich verder ontwikkelt en dat hun aanpak vruchten zal afwerpen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.