VTM

Eddy Planckaert doet met het schaamrood op de wangen erg onthullend verhaal uit de doeken

door: COS
Eddy Planckaert en zus Vera
Afbeelding bron: VTM

Luk Alloo is terug met een nieuw seizoen 'Alloo bij...'. Eddy Planckaert mocht de spits afbijten in de eerste aflevering.

Vera, de zus van Eddy Planckaert, vertelt dat haar broer 'een rappe' was. "En Christa weet dat ook wel. Je moet eens vragen aan Christa en Eddy over de zee. Hij was ook nog niet oud. Hij wilde de cabines vanbinnen ook een keer bekijken met Christa", gaf Vera een aanzet voor een bijzonder onthullend verhaal.

Met het schaamrood op de wangen begint Eddy aan zijn verhaal. "Dat was de eerste keer dat wij samen weg mochten. Ik was 14 jaar, Christaatje 15", herinnert Eddy zich. Bij zo'n 35 graden gingen Eddy en Christa een strandcabine in.

"Maar dat was daar 40, zelfs 50 graden. En daar zijn er dan dingen gebeurd. Herstellingswerken en je moet een keer kijken wat er allemaal moet gebeuren", grapt Eddy. "Christa ging buiten. Er was eigenlijk nog niet veel gebeurd, maar ze had de Heilige Geest gezien, zei ze."

Een eerste seksuele ervaring... "Maar daar was nog niks gebeurd. Enkel een keer zien", benadrukt Eddy. "En ik was er echt niet goed van", vult Christa aan in 'Alloo bij...'. "En ik durfde niet vragen aan mijn mama: 'Ik ga toch niet zwanger zijn? Ik ben er even aan geweest.' Zo kun je zien hoe ik maar op de hoogte was."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!