The Masked Singer Duiker Giovanni Kemper met de handen in het haar bij 'The Masked Singer'
COS
Duiker Giovanni Kemper met de handen in het haar bij 'The Masked Singer'
Foto: VTM

Na wekenlang speuren en twee spetterende Sportpaleis-concerten is het vanavond eindelijk tijd voor de grote finale van 'The Masked Singer'. Giovanni Kemper, ook bekend als Duiker, was erbij in het Sportpaleis en kijkt uit naar de ontknoping.

Giovanni Kemper vond het "superleuk" om weer in zijn Duiker-pak te mogen kruipen tijdens 'The Masked Singer in Concert' in het Sportpaleis. "Heel raar weer om in dat pak te staan, maar ergens ook weer heel toffe positieve flashbacks naar hoe het avontuur toen was", vertelt hij aan Showbizz24.

Gio heeft het afgelopen seizoen zelf op de voet gevolgd. "Ik vind het heel spannend. Ik heb geen idee wie er onder die pakken zit. Ik vind het heel moeilijk, vooral Raaf en Champignon vind ik supermoeilijk." Tovenaar en Raaf zijn de favorietjes van Duiker. Al heeft hij geen idee wie ze zijn.

"Ik zou het niet weten. Ik hoor zoveel namen voorbijkomen waarvan ik denk: ja, dat kan. En dan denk ik weer: nee, dat kan helemaal niet." Veel fans hopen nog op een internationale ster. Ook Gio. "Dat zou wel tof zijn, hè. Misschien moet ik wel verbreden en iets internationaler gaan zoeken."

Hoe de productie het heeft aangepakt met de niet-ontmaskerde Masked Singers in het Sportpaleis kom je in onderstaande video te weten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.