Dina Tersago komt met verrassend 'Boer Zkt. Vrouw'-nieuws
COS
Dina Tersago komt met verrassend 'Boer Zkt. Vrouw'-nieuws
Foto: VTM

Het veertiende seizoen van 'Boer Zkt. Vrouw' kwam onlangs tot een einde. Dina Tersago heeft nu groot nieuws te delen.

Nooit eerder kende de liefde zo'n groot succes, nooit eerder schoot Cupido zo vaak raak. En dat proberen ze bij VTM binnenkort nog eens over te doen. Het nieuwe 'Boer Zkt. Vrouw'-liefdesavontuur gaat namelijk vrijdag al van start!

Er gaan opnieuw vier boeren en één boerin op zoek naar de ware. De programmamakers houden vast aan het concept van het meest recente seizoen en stellen ons op vrijdag 24 juni 'blind' voor aan de boeren.

Net als bij het vorige seizoen krijgen we de deelnemende boeren dus nog niet te zien. We komen wel alvast wat over hen te weten door hun vrienden en familie. En Dina Tersago gaat natuurlijk al eens op verkenning in hun huis en op de boerderij.

"Het is zo wat een grote gespierde", horen we in de trailer alvast over een van de boeren. "Een halve god, eigenlijk", vult Dina aan. "Het is 'the catch of the town'", klinkt het dan weer over een andere. En Jef, die heeft massageolie op z'n slaapkamer liggen.

Het nieuwe seizoen van 'Boer Zkt. Vrouw - Blind Verliefd' start met de oproepaflevering op vrijdag 24 juni om 21.05 uur bij VTM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.