Dan toch de beloofde A-lister in 'The Masked Singer'? "Ken maar één iemand die ermee bezig is"
COS
Dan toch de beloofde A-lister in 'The Masked Singer'? "Ken maar één iemand die ermee bezig is"
Foto: VTM

Vrijdag is er een nieuwe aflevering van 'The Masked Singer'. Hippo, Chamignon, Raaf en Tovenaar proberen nog een weekje langer hun masker op te houden.

Afgelopen zaterdag ging het speuren naar de identiteit van de Masked Singers verder. De vier gemaskerde figuren deelden het podium met ontmaskerde figuren uit de afgelopen twee seizoenen en hun collega's uit het huidige seizoen.

Toeschouwers werden ook getrakteerd op nieuwe tips in de vorm van de alom bekende filmpjes. Bij Hippo sprongen een aantal dingen in het oog: 'revelation', 'sweet 16' en een spuitbus. "Grafitti", stond daarop te lezen. Fout geschreven, een tip naar iemand met dyslexie? Of een foutje.

De graffiti-tip zou wel een goede kunnen zijn. "Graffiti... ik ken maar één iemand die ermee bezig is als acteur en dat is Matthias Schoenaerts", klinkt het op Facebook. Het doet ons meteen denken aan een andere tip: het hoofd van een koe. Of... een 'rundskop'.

Bart Cannaerts verklapte een hele tijd geleden dat er nog een "mega A-lister" meedeed die nog niet vernoemd werd. Matthias Schoenaerts zou met die beschrijving weleens in aanmerking kunnen komen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.