Christophe Ramont uit 'Blind Getrouwd' reageert opvallend op hereniging Candice en Marijn
LHX
Christophe Ramont uit 'Blind Getrouwd' reageert opvallend op hereniging Candice en Marijn
Foto: Instagram @c_ramont

Zo'n twee jaar lang waren Candice Martens en Marijn Lenaerts uit 'Blind Getrouwd' gelukkig samen. Tot ze eind augustus aankondigden dat ze gingen scheiden.

Candice Martens was nog naar het huis van Marijn Lenaerts in Binkom verhuisd, maar het mocht niet baten. De twee ontdekten dat ze andere toekomstplannen hadden en besloten om als vrienden verder te gaan.

Het lijkt erop dat dat aardig lukt, want op Instagram deelt Candice een foto waar ze weer samen op staan. "Superblij dat wij in elkaars leven blijven als goeie vrienden!", schrijft ze erbij. "Bedankt voor de gezellige namiddag!"

Haar volgers zijn erg blij om te zien dat de twee nog goed overeenkomen. Ook Christophe Ramont, die in een eerder 'Blind Getrouwd'-seizoen aan Nick Laenen gekoppeld werd, reageert enthousiast.

"Jullie zien er allebei goed uit", schrijft hij. "Bel me voor tips over vrienden blijven na de scheiding,  ik hou dat toch ook al drie jaar vol met Nick. En neen, Nick, jou moeten ze niet bellen, want dat is moeilijker voor mij dan omgekeerd", grapt hij ook nog. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.