Brecht erg geschrokken van 'Blind Getrouwd'-collega: "Echt heel jammer"
COS
Brecht erg geschrokken van 'Blind Getrouwd'-collega: "Echt heel jammer"
Foto: VTM

Het zevende seizoen van 'Blind Getrouwd' nadert z'n einde. Welke koppels zullen samenblijven en welke koppels besluiten toch dat het avontuur stopt?

Afgelopen maandag kwamen de koppels voor het eerst sinds de gezamenlijke huwelijksreis nog eens samen tijdens het koppelweekend. Ze konden ervaringen met elkaar uitwisselen, er was een yogasessie onder leiding van Ingeborg én er was tijd voor quality time.

De koppels kregen ook de beelden van de huwelijksceremonies te zien. Bij de ene verliep dat beter dan voor de ander. Florence was duidelijk erg gegeneerd door zichzelf. "Oh my God", zegt ze, terwijl ze haar hand voor haar mond brengt.

"Het was echt heel raar om onze trouw te zien, ook om jezelf op tv te zien. Ik vond dat Jiri dat echt goed deed en dan kijk ik naar mezelf en dan sta ik daar zo van die dingen te zeggen", vertelde ze.

Brecht schrok van Florences reactie. "Ik hoorde zo in mijn rechteroor 'ugh' en 'bah'. En ik vond dat echt heel jammer. Ik vond het echt jammer, want op die beelden spat het ervan af hoe warm en oprecht ze op dat moment tegenover elkaar stonden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.