Blind Getrouwd Brecht en Dziubi staan op hun strepen tegenover 'Blind Getrouwd'-makers: "Dat zien wij niet zitten"
COS
Brecht en Dziubi staan op hun strepen tegenover 'Blind Getrouwd'-makers: "Dat zien wij niet zitten"
Foto: VTM

Dat Dziubi Steenbergen en Brecht De Geyter 'Blind Getrouwd' mooi zullen afsluiten, daarvan lijken veel kijkers al sinds het begin van het programma overtuigd. De klik tussen die twee is onmiskenbaar.

Christiaan en Jana vertelden vorige week open over het feit dat ze een grote stap op vlak van intimiteit hebben gezet. Op aanraden van expert Wim besloot het koppel om elkaar om seksueel vlak beter te leren kennen.

Ook Dziubi en Brecht leerden elkaar op een intiemer vlak al beter kennen. Al valt wel op dat de heren daar minder open over zijn. Tegenover zijn vriendinnen vertelde Brecht dat hij dat in de privésfeer wil houden.

Brecht en Dziubi vinden intimiteit heel belangrijk in hun relatie. "Daar zullen we niet onnozel over doen. Maar om dan alles tot in detail voor de camera's te vertellen... Dat zagen we niet zitten", zegt Brecht in TV Familie.

Het enige wat Brecht daarover wil zeggen is dat hij en Dziubi "twee gezonde jongens zijn". "De intimiteit is gegroeid. Maar de details houden we dus liever voor ons. Dit is nog altijd geen 'Blind Getrouwd Australië', hè."

Meer nieuws

Meer nieuws

.